Door op 15 februari 2015

Op straat hoor je verhalen van achter de voordeur, doe je mee?

Zaterdag 14 februari ’15 zag je in Gorredijk enkele uurtjes rode rozen, rode jasjes en rode petjes. De PvdA was op straat om flyers uit te delen waarop o.a. Joukje van Roeden staat. Zij is onze kandidaat voor Provinciale Staten die op 18 maart a.s. worden gekozen.

 

IMG-20150215-WA0001

Omdat het afgelopen zaterdag ook Valentijnsdag was, deelden wij rozen uit waaraan een compliment en een wens hing. ‘Wat heb jij een mooie stem! Gebruik ‘m op 18 maart’. De rozen vonden gretig aftrek, altijd leuk om op deze dag een bloemetje te krijgen. Door het uitdelen van rozen op straat kom je met mensen in gesprek en hun reacties waren heel verschillend. Van kritische opmerkingen over het huidige beleid van de regering tot wat maatregelen concreet betekenen voor mensen. Verhalen van mensen die elke dag de eindjes aan elkaar moeten knopen, raken je diep. Mensen die het vertrouwen in onze partij hebben verloren, laten je niet onberoerd. Zo’n dagje op straat maakt je bewust dat er werk aan de winkel is en dat de PvdA haar ogen en oren open moet hebben en de handen uit de mouwen. En dat kan….! Wij maken deel uit van de regering, wij worden met behulp van uw stem op 18 maart stevig in Provinciale Staten (en in de 1e Kamer) en door het politieke handwerk in de gemeenteraad van Opsterland. De PvdA doet ertoe!

Wilt u mee een dagje op straat, voor de verhalen achter de voordeur? Dat kan op 28 februari In Beetsterzwaag en 14 maart in Ureterp. Geef u snel op bij Rein Postma via rein.postma@philips.com.