Voorzitter

Anja Wiersma

Anja Wiersma

Over Anja Wiersma

0655151396

Als sinds ze mochten stemmen, stemmen mijn ouders op de sociaal democraten, lazen de VARA-gids en gaven me zelfs een zusje met rood haar. Het is dus niet verbazend dat ik lid geworden ben van de PvdA.

Door de waarden die ik van huis uit heb meegekregen is het voor mij belangrijk om verschil te maken voor anderen. Daarom ben ik ook blij met het werk dat ik doe. Ik ben product owner van de AIO bij de Sociale Verzekeringsbank. Met mijn team probeer ik mensen te bewegen een aanvullend inkomen aan te vragen, wanneer ze na hun AOW onder het minimum komen. Op deze manier draag ik bij aan de bestaanszekerheid van een steeds grotere groep mensen.  Het is prettig om werk te hebben dat er toe doet.

Daarnaast vind ik het heerlijk om in mijn eigen omgeving tijd door te brengen met andere mensen, mijn gezin, familie en kennissen.  Of om te sporten; ik zit sinds kort op tennis. Ik ben echt een n00b (beginner) maar ik word elke keer een beetje beter. En ik heb vooral veel plezier in het samen spelen met anderen.

De waarden van de PvdA: arbeid, bestaanszekerheid, binding en verheffing zijn ook mijn waarden. De dingen waar ik blij van word, gun ik anderen ook. Om deze idealen voor iedereen te bereiken, zet ik me graag in voor de PvdA als voorzitter van de afdeling Opsterland.