Door Hans Hiemstra (62) op 12 maart 2014

HET RODE NOORDEN: verkiezingsavond – zondag 16 maart

HET RODE NOORDEN: verkiezingsavond – komende zondag!

Met nog acht dagen te gaan komt het einde van de gemeenteraadsverkiezingen nu echt dichtbij. Hetzelfde geldt voor de verkiezingsavond van komende zondagavond in theater De Lawei in Drachten. Bij dezen een laatste oproep om daarbij aanwezig te zijn. We hopen u te zien!

Op het podium zondag ondermeer: staatssecretaris Martin van Rijn, staatssecretaris Jetta Klijnsma, de lokale lijsttrekkers Nieske Ketelaar, Paul Maasbommel, Klaas Smid en Sjoerd Tolsma, partijvoorzitter Hans Spekman en de Tweede Kamerleden Agnes Wolbert, Tjeerd van Dekken, Lutz Jacobi, Jacques Monasch en John Kerstens. De avond is in handen van Henk Nijboer, eveneens Kamerlid.

De gespreksonderwerpen? Arbeid, wonen en zorg. De onderwerpen die juist deze gemeenteraadsverkiezingen zoveel gewicht geven.

Tot besluit betreden diverse artiesten het podium: Full Minties, Anne Doornsbos en drie zangeressen van het Groningse Conservatorium.

Locatie: Schouwburg De Lawei, Burgermeester Wuiteweg 24, Drachten

Tijd: 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur (inloop 19.30 uur)

Hans Hiemstra (62)

Hans Hiemstra (62)

Hans is een ervaren partijman met zeer veel kennis over de partij. Hij is secretaris van het afdelingsbestuur PvdA Opsterland. Hans is manager Beleidsontwikkeling en Realisatie in het directieteam van Wetterskip Fryslân en kent van daaruit de Friese bestuurscultuur op alle niveaus. Hans is tevens lid van het bestuur van de Stichting Ir. D.F. Woudagemaal,

Meer over Hans Hiemstra (62)